mannelijke stripper huren voor vrijgezellenfeest

Binnenkort gaat een van je vriendinnen of vrienden trouwen en jij mag het vrijgezellenfeest regelen. Of… er is binnenkort iemand jarig! Het is bij uitstek het moment om diegene te verrassen en wat is nou leuker dan dat te doen met een onvergetelijk cadeau? Een stripper huren! Maar hoe doe je dat nou goed? Want je wilt natuurlijk wel dat de stripper op komt dagen op je feestje. Blijf lezen, want dan weet je hoe je het beste een stripper kunt huren.

  1. Reserveer van tevoren. De meeste strippers raken ruim van tevoren volgeboekt, dus als je er een voor je feest wilt inhuren, doe dat dan zo snel mogelijk.
  2. Plan vooruit. Niet alleen moet je vooraf boeken, maar je moet ook vooruit plannen voor je feest. Zorg dat je genoeg ruimte hebt voor de stripper (of strippers) om op te treden, en dat er een plek is waar ze zich kunnen omkleden.
  3. Kies de juiste performer. Niet alle strippers zijn gelijk geschapen – sommige zijn ondeugender dan andere. Zorg er dus voor dat je de juiste artiest voor je feest kiest, afhankelijk van wat voor soort feest het is.
  4. Wees duidelijk over wat je wilt. Als je speciale wensen hebt, zorg dan dat je die vóór het feest aan de stripper meedeelt. Dit zal helpen verzekeren dat iedereen op dezelfde bladzijde zit.
  5. Wees discreet. Onthoud dat je een stripper inhuurt voor een privé feest – dus wees discreet over wie er aanwezig is en wat er gebeurt.
  6. Respecteer de grenzen van de performer. De stripper is er om vermaak te bieden, niet om seksuele gunsten te verlenen. Zorg er dus voor dat je hun grenzen respecteert en de grens niet overschrijdt.
  7. Betaal ze contant. Zorg dat je contant geld bij de hand hebt om de stripper te betalen als ze klaar zijn met hun optreden.
  8. Houd je verwachtingen in toom. Een professionele stripper is geen gratis optreden. Verwacht dus niet dat ze meer doen dan dansen, misschien hun kleren uittrekken.
  9. Wees geen eikel. Deze spreekt voor zich. Wees respectvol tegenover de stripper en alle anderen op het feest.
  10. Heb plezier! Het hele punt van het inhuren van een stripper is om wat plezier te hebben, dus zorg ervoor dat je plezier hebt!

Bonustip! 

Zie je een leuke stripper bij een striptease agency? Ga dan niet direct bellen en reserveren. Maar zoek eerst in Google voor reviews van het bureau. Trustpilot is daar ook een heel goed betrouwbaar platform voor.

Heeft een stripper agency geen mogelijkheid om reviews achter te laten? Denk dan 2 keer na voordat je daar een stripper boekt. Een stripper bureau heeft namelijk baat bij goede reviews, maar ook baat bij het voorkomen van slechte reviews.

Zie je een bureau zonder reviews? Dan is het tijd om verder te zoeken op internet naar een andere betrouwbare stripper. Ditzelfde geldt als je een bureau treft dat alleen Google sterren heeft als reviews of korte reviews. Doorgaans duidt dit op nep-reviews. Hoe langer en gedetailleerder de reviews over de stripper zijn, hoe groter de kans is dat het een betrouwbare review betreft.

Conclusie

Als je een beetje pit aan je feest wilt toevoegen, overweeg dan een stripper in te huren. Het kan heel leuk zijn, maar zorg ervoor dat je deze tips volgt om een vlotte en plezierige ervaring voor alle betrokkenen te garanderen. Bedankt voor het lezen!

Category
Tags

Comments are closed